0 vare(r) i kurven0,00DKK
999,99% rent guldFremstillingValuta og kursgebyrForsendelse
0,00DKK0,00DKK0,00DKK0,00DKK
DIN PRIS
0,00 DKK
 
Generelle oplysninger:
Virksomhedens juridiske navn: Art of Jewel ApS  (binavn: Jan Jørgensen Smykker)
CVR-nummer: 10145619
Adresse: Springvandstorvet 4 - 6, 9492 Blokhus
Email adresse: info@janjsmykker.dk
Tlf.: 96 17 02 02
  Det helt særlige ved Investeringsguld.dk er, at du handler guldbarrer som et investeringsobjekt, direkte til aktuelle børspriser, der opdateres hvert 2. minut. Guldbarrer er investeringsguld, og der betales derfor ikke skat og moms af dem.
 
 

On-line handelsbetingelser hos Investeringsguld.dk

Priser og sprog.
  Alle priser på investeringsguld.dk er inklusiv moms  og i danske kroner (bemærk at momsen på selve investeringsguldbarren er 0,- da denne ifølge momsloven er momsfri). Priserne er dagspriser, der ajourføres hvert 2. minut, og fastfryses når du beslutter at købe guldbarren.

Prisen du ser på varen er den pris du skal betale i alt, og din totalpris består af
1) børsprisen på guldbarren, 2) fremstilling, 3) et kursbegyr og 4) fragt. Der kommer ikke ekstra omkostninger på i "check ud" end den pris vi oplyser på varen, ovennævnte ting er incl. i prisen du ser.

Når du handler med investeringsguld.dk indgås aftalerne på dansk.
   
Betalingsmuligheder: bank til bank overførsel, kontant ved afhentning samt sikkerheden.
  INVESTERINGSGULD KAN KØBES VIA BANKOVERFØRSLER,
ELLER ved kontakt betaling når varen afhentes på adressen. 


Betaling bank til bank? Ved bankoverførsel sender vi først varen når betalingen er registreret i vores system. Ved denne type betaling skal du skrive dit ordrenummer på overførslen. Nummeret finder du på ordrebekræftelsen, som du vil modtage i din indbakke få minutter efter bestilling af varen. OBS. Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

Hvis du ønsker at betale
kontant og afhente din vare i vores butik i Blokhus skal du være opmærksom på, at der ved større beløb er påkrav om at vi registrerer dit navn og adresse, og verificerer dine data ved at du fremviser billedlegitimation, da der ligger regler for dette i lov om hvidvaskning af penge. Det samme oplever du i f.eks. banker når du skal indsætte større beløb.

Retur-ret?
Du kan ikke fortryde og returnere dit køb af guldbarre når den først er bestilt. Den er en investering der er momsfri, og du har derfor ikke 14 dages fortrydelsesret på denne. Den sidestilles med en vare der er særligt frembragt til dig. Dog kan du jo altid sælge guldbarren til os igen til den pris der er på tidspunktet for salg, se under SÆLG.
   
  Forsendelse og forsikring.
  Hvad koster det at sende min pakke?  Vi sender guldbarrerne med Post Danmark på en sikret måde så de registres og kan spores hele vejen til modtagelse. Du betaler derfor for forsendelse og prisen varierer fra kr. 85 - 1.035,- kr. afhængigt af vægten på guldbarren.

Leveringstiden går fra 24-72 timer for de små guldbarrer, og op til maksimum 18 hverdage for en 1000 grams guldbarrer, du kan på den enkelte vare tydeligt se leveringstiden, den står lige under billedet af varen. Vi leverer udelukkende guldbarrer i Danmark.


Forsikring og ansvar for forsendelsen.
Når Investeringsguld.dk afsender en guldbarre til dig er den altid forsikret mod beskadigelse og bortkomst. Der er ingen returret på en guldbarre, men du kan altid sælge den til os igen, til den værdi den har på det tidspunkt, jvf. guldbørsen, minus fremstilling og kursgebyr. 

Salg af guldbarre og returnering til os.
Bemærk at det er dit ansvar at forsikre en forsendelse fra dig til os, når du igen ønsker at sælge din guldbarre. Det kan du dog gøre ret enkelt på et posthus, ved at få din pakke sendt som værdipost, hvor du får en kvittering på din afsendelse af brevet eller pakken, med angivelse af det beløb den er forsikret for.
   
Fortrydelsesret?
  Når du handler med investeringsguld.dk og køber guldbarrer har du ingen fortrydelsesret.  Guldbarrer er er undtaget fra fortrydelsesrettet, da der er tale om aftaler om varer, værdipapirer eller tenesteydelser, hvis pris afhænger af udsving på kapitalmarkedet, som den erhvervsdrivende ikke har nogen indflydelse på, og som kan forekomme i fortrydelsesperioden, jf. forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2, nr. 15.

Guldbarrer er investeringsguld og 24 karat rent guld, der er handlet på et givet tidspunkt til den på tidspunktet fastsatte pris, og en sådan vare er uden mulighed for returnering. Den kan kun sælges den til os igen, til den pris der så aktuelt forefindes på guldbarren, minus fremstillingspris og valutagebyr.
Se mere under SÆLG, der har vi formular og aktuel prisoversigt.


Ved SALG sendes guldbarren til:
I. G. 
v/Art of Jewel ApS
Springvandstorvet 4 - 6
9492 Blokhus

 
Reklamationsret?
  Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb. Som udgangspunkt er en guldbarre et kendt og dokumenteret produkt uden fejl og mangler.

Skulle der opstå problemer med din guldbarre, er du naturligvis velkommen til at kontakte os på tlf.: 96 17 02 02 eller må mail: info@investeringsguld.dk

Klageadgang:
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til vores administration på ovenstående telefon eller mail. Hvis det ikke lykkes at finde en løsning, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet på www.forbrug.dk 
såfremt betingelserne herfor er opfyldt. 
 
   
Persondatapolitik.
  På denne side anvendes der ikke logstatistik eller cookies. Ved køb af en vare indsamles personoplysninger (navn, adresse, e-mail) dog kun med henblik på levering af varen, og er kun tilgængelige for bogholderiet samt vores dataansvarlige. Disse oplysninger opbevares i 5 år fra dato og videregives aldrig til tredjepart. Vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Som registreret hos Art of Jewel ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Art of Jewel ApS via e-mail info@investringsguld.dk 

Du skal være fyldt 18 år for at handle på www.investeringsguld.dk - er du under 18 år skal du have samtykke af dine forældre. 

Disse oplysninger transmitteres og opbevares ikke krypterede, modsat kortoplysninger.

Den dataansvarlige på investeringsguld.dk er Jan Jørgensen.

Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi din opgivne mailadresse. E-mailadressen videregives ikke til andre.
   
Købelovens regler.
  Hvor andet ikke er specificeret i ovennævnte tekst følger vi købelovens almindelige regler.

Investeringsguld.dk er en "ny gren" af virksomheden Art of Jewel ApS, der blev etableret i 2003, (også ofte nævnt som Jan Jørgensen Smykker). Du linkes herfra siden til køb af smykke-kasetterne, som guldbarren sættes i så den bruges som råt smykke, og du linkes også videre herfra til Jan Jørgensen Smykkers side når du vælger de smykker som du kan bruge din guldbarre til, så du får et eksklusivt smykke til en fantastisk pris, da du jo ikke har betalt moms for dit investeringsguld.

 
   
Copyright 2013 © InvesteringsGuld

Investeringsguld.dk -  v/ Jan Jørgensen Smykker-  Springvandstorvet 4 -  9492 Blokhus  Tlf: 96 17 02 02 -  info@janjsmykker.dk -  CVR: 10145619