0 vare(r) i kurven0,00DKK
999,99% rent guldFremstillingValuta og kursgebyrForsendelse
0,00DKK0,00DKK0,00DKK0,00DKK
DIN PRIS
0,00 DKK

Ideen bag salgskanalen Investeringsguld.dk

Ægte 24 karat guldbarrer.

Guldbarrer har altid været noget helt særligt, en lille "klump" af værdi som kun har været for de få.

Guldgraverne der søgte lykken blev bidt af guldfeberen og drømmen om et godt liv i velstand - men kun få af dem var så heldige at finde nok guld til at lykken virkelig tilsmilede dem.

Jan Jørgensen har altid selv syntes at 24 karat guld er smukt og fascinerende, faktisk lavede han for nogle år siden et par kraftige vielsesringe i 24 karat guld - netop fordi de var særlige og flotte.

Da rent guld er mere blødt end legeret guld som 14 karat skal smykkene være kraftige så de kan holde. Farven på det ægte guld har en særlig glød, mere rødligt skær end 14 karat guld, der er mere gulligt. Dog kan 14 karat guld også fås i en rosa-rød legering. 

 

Guldsmykker til den helt rigtige pris

Investeringsguld er i EU et momsfrit investeringsobjekt, og Art of Jan Jørgensen har med salgsplatformen investeringsguld.dk nu gjort det muligt for dig at få 14 karat guldsmykker til til den helt rene verdensmarkedspris, uden avancer og afgifter.

Vi tilbyder dig guldet til dit smykke til den øjeblikkelige verdensmarkedspris, uden at vi pålægger nogen avance eller afgift, du betaler - udover den rene guldpris - kun for design og fremstilling af smykket.

I Art of Jan Jørgensens officielle webshop, kan du både købe udvalgte designer smykker og vielsesringe i 14 karat guld, hvor du som sagt kun betaler den rene pris for guldet.


                     Køb designer smykker her                            Køb vielsesringe her


  


 

Ny design idé til mænd

Ideen er at give mænd en glæde ved et smukt produkt, som samtidigt har en god historie og holdbarhed, og det er en investerings-guldbarre helt perfekt til.

Mænd kan købe 1 gram, 2,5 gram, 5 gram, 10 gram eller 20 grams barrer der efterfølgende kan sættes i smykke-kassetterne fra Jan Jørgensen, om halsen eller som armbånd. Der kan sidde enten 1 guldbarre, eller flere ved siden af hinanden. Holderne/kassetterne med guldbarrer er yderligere sat på meget stærke faldskærms- eller kiteliner.


                          Køb smykkerne her

 

 
 

Ideen sælges kun til mænd

Jan Jørgensen har bestemt at disse guldbarre smykker KUN er til mænd, fordi det er et særligt maskulint design, der er råt, elegant og funktionelt  - du kan bade, reparere hus og lave havearbejde el. andet med smykkerne på – de tåler det hele, og det synes Jan Jørgensen at mænd skal beholde for sig selv!

Du kan let selv tage guldbarren ud af sin holder/kassette, bare for sjov eller fordi du vil vise guldbarren og ideen til andre...


                            Køb smykkerne her

Guldsmykker til den rene pris... til pigerne

Kvinderne skal ikke føle sig snydt, guldbarrerne kan også give dem nye muligheder for at få smukke smykker til attraktive priser.

Du kan købe investeringsguld direkte til verdensmarkedsprisen uden avance og bruge det til at få lavet et 14 karat guldsmykke af, du betaler så udover den rene guldpris kun for design og fremstilling - det er en god handel for dig. Vi hjælper dig hele vejen - det er helt enkelt.


                           Køb smykkerne her

 


 

Vielsesringe med guld for alle pengene

I køber guld direkte til verdensmarkedsprisen uden avancer og afgifter. Ud over den rene guldpris betaler I kun for design og fremstilling af jeres vielsesringe fra Jan Jørgensen, det er en rigtig god handel for jer.

Det er ikke kompliceret at handle til gode priser, tværtimod. Jan Jørgensen har gjort det muligt at få mest muligt guld værdi for jeres penge.                        Køb vielsesringene her

 

 
   
   
Copyright 2013 © InvesteringsGuld

Investeringsguld.dk -  v/ Jan Jørgensen Smykker-  Springvandstorvet 4 -  9492 Blokhus  Tlf: 96 17 02 02 -  info@janjsmykker.dk -  CVR: 10145619