0 vare(r) i kurven0,00DKK
999,99% rent guldFremstillingValuta og kursgebyrForsendelse
0,00DKK0,00DKK0,00DKK0,00DKK
DIN PRIS
0,00 DKK
 

Hvorfor investere i en guldbarre?

Investeringsguldbarrer - skattefri gevinst.

Den helt store fordel ved at købe en fysisk guldbarre, frem for f.eks. "papir-guld" eller aktier er, at du investerer i en fysisk genstand (guldbarren), som kan betragtes på samme måde som en møntsamling, malerier mv.  hvor gevinsten ikke beskattes når du sælger. Læs evt. Skats vejledning om salg af private aktiver her. 

Guldprisen er steget meget markant i løbet af de de sidste 20 år, og vi kan selvfølgelig ikke spå om fremtiden, men i krisetider bliver det attraktivt at satse på det ædle metal, som guldet jo er. Investering i guld har altid været den sikre havn for investorer i krisetider.

Historien har vist at guld, selv i de mest urolige tider, har formået at holde sin værdi, samtidig med at papir-penge har været udsat for en masse reformer med tilhørende værdifald. Guld er vist det eneste finansielle instrument, der ikke er afhængigt af dem der bestemmer i den internationele finansielle sektor i verden.

Kortsigtet kan guldprisen påvirkes ved at et stort land sælger ud af sine guldreserver. Men på lang sigt kan ingen lande producere eller sælge ubegrænsede mængder guld, på samme måde som de kan trykke pengesedler og ændre finanspolitik osv. Det er netop den begrænsede mængde der gør guldet til et helt unikt investeringsopjekt, som i det lange perspektiv er helt uafhængigt af kortsigtede handlinger.

Se guldprisudviklingen lige nu her...


 

 

 


 

Guldbarre som et smykke - til ham.

Her hos os kan du købe guldbarren til den aktuelle børspris, enten som en ren investering, eller som noget mere og unikt - nemlig at du med 1 gram, 2,5 gram, 5 gram, 10 gram og 20 gram også kan bruge guldbarren i et smykke.

Guldbarrerne monteres i kassetter, der enten er i sølv, forgyldt sølv eller i 14 karat guld. Kassetterne sættes på meget stærke liner, enten en sort faldskræmsline eller en grå kiteline - og designet er tænkt til mænd, for det er rå og maskuline smykker.


Du får en fysisk og personlig gave, en guldbarre, som både er smuk og værdifuld i sig selv, og som pynter og glæder om hals eller arm. Og hvem ved... Måske guldværdien stiger så meget, i alle de år du kan bruge de slidstærke smykker, at du udover at have været smuk også er blevet mere velhavende.


                               Køb smykkerne her


Bemærk du forlader investeringsguld og besøger Art of Jan Jørgensens officielle webshop hvor du kan købe smykkerne incl. investeringsguldbarrerne.

Penge? Eller det mere sikre guld?

Efter krisen i Cypern, og den nu knap 8 år lange finanskrise, ved de fleste af os efterhånden at vores penge ikke længere er så sikre i bankerne, som vi troede de var før disse oplevelser med banklukninger i Danmark, og lande som f.eks.USA, Spanien m.m. Grækenlands krise og begivenhederne på Cypern har også gjort det klart at pengenes værdi langt fra er sikker.

Især Cypern viste at 40% af menneskers indestående på over 100.000 euro kunne blive konfiskeret. Mennesker kan ikke længere føle sig sikre på pengne i banken. Og selvom det i Danmark ikke er cypriotiske tilstande, så kan vi her også opleve at der indføres begrænsninger og regler for brug af de penge vi har stående i banken.

Ved at investere nogle af dine penge i guld har du selv, en meget bogstavelig og fysisk kontrol over dine værdier. Som du kan realisere til den aktuelle guldkurs verden over.

  


 

Momsfri - smykker til hende.

Både i Danmark og i EU er guld ikke tillagt moms, det er derfor en momsfri investering når du køber en guldbarre.

Vores tanke med at handle guldbarrer, er udover din investeringsmulighed, at give dig gode muligheder for at købe guldsmykker til bedre priser. Du gør ganske enkelt en god og reel handel, når vi smelter dine guldbarrer om og bruger dem til dine guldsmykker. Fordi du hverken betaler moms eller avancer på guldet i dine guldbarrer.

Vi har fået godkendt proceduren med at smelte dine guldbarrer om til smykker af Told & Skat i Danmark i 2010. Godkendelsen betyder at du ikke bliver momspligtig selvom din momsfri guldbarre er blevet smeltet om til et smykke.

Der er 25% moms på alt andet smykke guld i Danmark.

På udvalgte designs kan du allerede nu se hvordan du fordelagtigt kan handle et guldsmykke, ved at du først investerer i guldbarrer, og derefter betaler en design- og fremstillingspris oveni.


                            Køb smykkerne her


Bemærk du forlader investeringsguld og besøger Art of Jan Jørgensens officielle webshop hvor du kan købe smykkerne incl. investeringsguldbarrerne.

Gavekort  - en idé til alle lejligheder.

Hvis du ikke ved hvad du skal give i gave er en guldbarre en både anderledes og flot gave.

Guldbarren i gavekortet kan glæde dig som den er, eller du kan sælge den igen og få penge for den.

Du kan også købe et smykke til at bære guldbarren i. Eller guldbarrens guldværdi kan bruges når du køber andre smykker af os, så du får et smukt smykke til en super favorabel pris.

De guldbarrer vi sælger kommer fra  en schweizisk virkomhed, så du kan trygt handle med os, for vi stoler på virksomheden og har verificeret at alt fungerer optimalt når vi handler hos dem.

  
Lidt guldkorn om guld.

Selve ordet "guld" stammer fra oldgræsk, som har ordet "geolo" der betyder "gul".

Det kemiske symbol på guld Au stammer fra latin og ordet "aurum" som betyder "strålende daggry".

Et gram guld kan bankes så tyndt, at sollyset kan trænge igennem det, og 1 gram guld kan blive så stort som 1 kvadratmeter når det bankes ud, det gør guld til det mest plastiske materiale af samlige metaller.

Guld har herudover nogle fantastiske ledende egenskaber, hvorfor der også indgår guld i rigtigt meget elektronik  og i rumteleskobet mm.

Men det er nok guldets fantastiske korretions bestandighed og dets evne til at poleres umådeligt blankt, der har gjort det så eftertragtet som smykke materiale. Det er ganske enkelt smukt og unedbrydeligt.  ...guld ruster aldrig.


 

   
   
Copyright 2013 © InvesteringsGuld

Investeringsguld.dk -  v/ Jan Jørgensen Smykker-  Springvandstorvet 4 -  9492 Blokhus  Tlf: 96 17 02 02 -  info@janjsmykker.dk -  CVR: 10145619