0 vare(r) i kurven0,00DKK
999,99% rent guldFremstillingValuta og kursgebyrForsendelse
0,00DKK0,00DKK0,00DKK0,00DKK
DIN PRIS
0,00 DKK

Giv en investeringsguldbarre som gavekort

- en gave som er meget mere end penge værd...

Giv en investeringsguldbarre til en du har kær. Du giver en fysisk og personlig gave, en rigtig guldbarre, som både er smuk og værdifuld i sig selv. 

Guldbarren som gavekort kan glæde som den er, eller modtageren kan sælge den igen og få penge for den, måske endda flere penge end du gav væk. Modtageren kan også købe et smykke til at bære guldbarren i.Guldbarrens guldværdi kan også bruges direkte, til at få udført andre smykker hos os, Modtageren får på den måde, adgang til at få udført et værdifuldt smykke til en meget favorabel pris.Bemærk at du forlader investeringsguld.dk og besøger vores søster webshop 
Art of Jan Jørgensen, hvor du kan se og købe alle smykkerne incl. guldbarrene. 

Den perfekte dåbsgave!

Ved at give en guldbarre på 1 gram til "den lille ny" giver du en personlig og ægte ting, der både er et smukt minde, og som samtidig kan blive endnu mere værdifuld i tiden efter at "den lille" vokser sig større.

Måske er du heldig at prisudviklingen vi hidtil har set fortsætter. Eksempler:
Hvis du for 5 år siden havde købt en guldbarre på 20 gram så kunne du i dag have fået en moderne og sej cykler for den hvis du solgte den nu.

Hvis du for 18 år siden havde købt en guldbarre på 250 gram, så havde barnet i dag råd til et kørekort og en fin ny bil.

Uanset hvad du vælger så kan guldbarren altid sælges igen og beholder altid en vis værdi. Investeringsguld garanterer tilbagekøb til børsprisen på tidspunktet du ønsker at sælge igen.

Hvad enten den lille er en pige eller en dreng, så kan guldbarren jo bruges til at få remstillet et Jan Jørgensen smykke af når barnet ønsker det.Bemærk at du forlader investeringsguld.dk og besøger vores søster webshop 
Art of Jan Jørgensen, hvor du kan se og købe alle smykkerne incl. guldbarrene.

Konfirmation...ungdom og eventyr!

En guldbarre i konfirmationsgave giver også mange muligheder, både lige nu hvis konfirmanden vil vælge et smykke hvor guldbarren kan bruges som en del af betalingen, sådan at du kun betaler for design og fremstilling...

Eller evt. sælge guldbarren og få pengene, eller den skal gemmes som et minde til senere i livet....hvor den jo altid kan sælges igen, måske til en meget højrere værdi...lige når konfirmanden er klar til eventyret ude i verden.
 
 


Bemærk at du forlader investeringsguld.dk og besøger vores søster webshop 
Art of Jan Jørgensen, hvor du kan se og købe alle smykkerne incl. guldbarrene.


 

Bryllup - en traditionsrig fest!

Du kan bruge investeringsguldbarrene til at få lavet et par 14 karat vielsesringe fra Jan Jørgensen til en meget fair pris 20-50% billigere, fordi du kun betaler for design og fremstilling af ringene.

Bryllup er nok den fest de fleste mennesker sætter allermest pris på, især bruden og gommen, men også alle der deltager holder af brylluppet med de mange traditioner. Her er en ægte 999,99‰ guldbarre jo en fantastisk gave.

Det er også en tradition at der ofte gives et guldsmykke i morgengave til bruden, guld og kærlighed har altid været tæt forbundne igennem historien. Her kan du også bruge investeringsguldbarrene til at få lavet et smukt smykke til hende. 

Til ham er guldbarren et unikt minde og en særlig morgengave, fordi guld-barren kan sættes i et råt smykke til ham, både som halssmykke og som armbånd.Bemærk at du forlader investeringsguld.dk og besøger vores søster webshop 
Art of Jan Jørgensen, hvor du kan se og købe alle smykkerne incl. guldbarrene.

Fra guldbarre / gavekort til smykke!

Med investeringsguld, som en guldbarre er, kan du som sagt få lavet et helt særligt smykke til en meget fordelagtig pris for du sparer både moms og avancer på det guld der bruges i dit smykke..

Prisen bliver attraktiv for dig fordi du ikke har betalt moms af din guldbarre. Du bruger simpelthen guldbarren som smeltes om til dit nye smykke. Dermed betaler du kun en fremstllingspris på smykket.

 

Bemærk at du forlader investeringsguld og besøger Art of Jan Jørgensens officielle webshop. Her er det så smart lavet at webshoppen selv beregner hvor mange guldbarrer du skal bruge til de enkelte smykker. Derfor kan du med 1 klik købe guldbarrene til børsprisen og designet samtidigt. Og her gør du en rigtigt god handel.  


  

Investeringsbarren som råt smykker til rå mænd

Guldbarren kan også bruges og bæres som et specielt smykke. Særlige kassetter er lavet af Jan Jørgensen til guldbarrerne, så de kan anvendes som enten halssmykke eller som armbånd, monteret i stærke kiteliner eller i US faldskærms snore - et solidt og markant smykke passer så på din guldbarre, mens du kan nyde synet ved smykket i mange år.


Du kan bære et smykke med guldbarrer i følgende størrelser 1 g, 2,5 g, 5 gram, 10 gram og 20 gram.

Bemærk at du forlader investeringsguld og besøger Art of Jan Jørgensens officielle webshop. Her er det så smart lavet at webshoppen selv beregner din pris for smykket incl. den guldbarre du ønsker. Derfor kan du med 1 klik købe guldbarren til børsprisen og herresmykket samtidigt.


En guldbarre som gavekort.

Start med at købe guldbarren som et gavekort og brug den på 4 måder.

1. Du kan få lavet et smykke, hvor din guldbarre bruges til at udføre et 14 karat smykke på Art of Jan Jørgensens guldsmedeværksted. Du kan altid bruge din guldbarre til et smykke, også om 2-3 år eller senere. Måske er dit gavekort til den tid blevet endnu mere værdifuldt.


2. Du kan købe et råt herresmykke som lige passer til din guldbarre (fra 1-20 gram). Smykke kassetterne er designet af Jan Jørgensen og fremstilles på hans danske guldsmedeværksted i enten sølv, forgyldt eller 14 karat guld. Og det er så smart at du let kan tage din investeringsguldbarre ud og sælge den til børsprisen, lige den dag du måske vil det.


3. En guldbarre er et investeringsobjekt og har i menneskets nyere historie haft en verdensmarkedsværdi, og derfor kan du altid realisere en vis pris for din guldbarre igen. Hos investeringsguld tilbagekøber vi til børsprisen, se mere om vilkårene under "salg".

4. Du kan jo også bare nyde guldbarren som den er, 100% rent og fint guld, og håbe/vente på værdistigning!

 

   
   
Copyright 2013 © InvesteringsGuld

Investeringsguld.dk -  v/ Jan Jørgensen Smykker-  Springvandstorvet 4 -  9492 Blokhus  Tlf: 96 17 02 02 -  info@janjsmykker.dk -  CVR: 10145619