0 vare(r) i kurven0,00DKK
999,99% rent guldFremstillingValuta og kursgebyrForsendelse
0,00DKK0,00DKK0,00DKK0,00DKK
DIN PRIS
0,00 DKK


Rå smykker til rå mænd - investering

Investeringsguldbarrene på 1gram - 2,5 gram - 5 gram - 10 gram og 20 gram kan alle bruges som smykker til mænd.

Smykkerne udføres som armbånd og halssmykker til alle ovennævnte guldbarrer. Alle smykkerne er monteret med ægte amerikansk faldskærmsline eller verdens stærkeste snor "Dyneema" kite line, som er 15 gange stærkere end stål.

Det betyder at smykkerne er uopslidelige og tåler alt, både vand, bad, sport og arbejde. Kort sagt du kan tage smykkerne på og gå med dem til "dine dages ende".

Smykkerne til guldbarrerne udføres i oxideret sølv og i forgyldt sølv, samt i 14 karat guld. Så du kan vælge lige den farve  som passer dig.

 

 
 
Bemærk at du forlader investeringsguld.dk og besøger vores søster webshop 
Jan Jørgensen smykker, hvor du kan se og købe alle smykkerne incl. guldbarren
.
 
En bemærkelsesværdig styrke.

Investeringsguldbarrerne, som Jan Jørgensen har lavet smykkerne til, skal jo være både rå og ekstremt holdbare. Derfor har vi søgt i hele verden for at sikre os at vi tilbyder et par utroligt stærke snore/liner til at bære guldbarren i, for vi kan jo ikke risikere at du mister sin 24 karat guldbarre fordi en kæde kan gå i stykker.

I USA har vi fundet en ægte USMIl faldskræmsline, den er sort, og i Tyskland har vi fundet en kiteline der er 15 gange stærkere end stål. Denne line er grå, og vil efter brug mere mere hvid og miste sit skinnende udseende til fordel for et mere uldent "look". 

Her ses Bjørn Lau Jørgensen, Jan Jørgensens søn, med både armbånd og halskæde, på henholdsvis sort line om halsen og grå line om armen. Bjørn elsker at kitesurfe, så han får ofte afprøvet linerne i deres rette element, i Vesterhavet eller i Limfjorden og Ringkøbing fjord.


 
  


 
Den største guldbarre som et smykke.

Vi har valgt at sælge investeringsguld fra 1 gram til 1000 gram, men den største du kan have på som smykke er 20 gram, da Jan Jørgensen synes at det er den størrelse man kan bære så den er flot, men hvis den var 50 gram ville den blive for voldsom.

På modellen ser du en 20 grams 24 karat guldbarre i en 14 karat guldkassette/smykkeholder, det er et tungt og flot smykke, til manden der holder af at vise sig med noget særligt og markant, der virkelig vil blive lagt mærke til.

Kassetten fås også i forgyldt eller i oxideret sølv, men guldbarren er jo altid de 24 karat guld, og vil altid have sin verdensmarkdsguldværdi, der kan indbringe penge i et evt. salg til os igen.


 
  
Halskæde, afslappet look.

Guldbarre halskæden kan være flot både på job og til fest, men bestemt også når du har lyst til at være helt afslappet. Smykket er unikt og velegnet til alle lejligheder i livet, og det er til både at bade og sove med, så du kan beholde det på til enhver begivenhed.

Modellen har den grå kiteline og en oxideret smykkekassette på.


 
 Armbånd til en særlig lejlighed.

Her et armbånd der er til at få øje på, 3 stk. 2,5 grams guldbarrer i guldkassetter, sat på den sorte faldskærmsline. Et elegant og bemærkelsesværdigt armbånd der gør sig godt til jakkesæt og slips.

Armbåndet kan få et smukt sæt tøj til at virke endnu mere elgant, og det understreger maskuliniteten med de rå kassetter og den sorte line.


 

 
Copyright 2013 © InvesteringsGuld

Investeringsguld.dk -  v/ Jan Jørgensen Smykker-  Springvandstorvet 4 -  9492 Blokhus  Tlf: 96 17 02 02 -  info@janjsmykker.dk -  CVR: 10145619