0 vare(r) i kurven0,00DKK
999,99% rent guldFremstillingValuta og kursgebyrForsendelse
0,00DKK0,00DKK0,00DKK0,00DKK
DIN PRIS
0,00 DKK

Derfor er investerings-guldbarrer momsfrie

Guld og moms.

Investeringsguld har en særlig status/stilling i mange lande og skattesystemer i verden. I Danmark og i EU blev investeringsguld fritaget for moms i år 2000. Kun få andre ædelmetaller har denne fordel.

Også i lande som USA, Canada, Australien og Kina er der momsfrihed på investeringsguld. Smykkeguld, altså forarbejdet guld, har ikke denne fordel, kun i Tyrkiet er der momsfrihed på smykkeguld, bl.a. derfor kan nogle opleve at købe billigere guldsmykker i Tyrkiet.

Men vi tilbyder dig noget der er mindst lige så fordelagtigt som i Tyrkiet.

Jan Jørgensen har lavet denne netbutik, hvor du uden moms kan købe en guldbarre, og uden at vi bearbejder den sætter den i en sølv- eller guldkassette som et smykke til hals eller arm  - det giver dig den fordel at du stadig har din guldbarre intakt og klar til evt. salg igen samtidig med du har et råt smykke. På billedet ses armbånd med tre stk. guldbarrer, de to sat i oxiderede sølvkassetter og den i midten i en 14 karat guldkassette, og det hele sat på US Military faldskærmsline. Du kan let selv tage guldbarrerne ind og ud af deres holdere.

                          Køb smykkkerne her

 

Bemærk du forlader investeringsguld og besøger Art of Jan Jørgensens officielle webshop hvor du kan købe smykkerne incl. investeringsguldbarrerne.

 
 


 

 

Guld som værdi-investering mm.

En guldbarre er altså at betragte som et værdipapir, og vi tilbyder både salg af barren til dig, og tilbagekøb hvis du ønsker at sælge den igen - alt til den helt aktuelle verdensmarkedskurs, der hele tiden her på siden opdateres hvert 2. minut.

Guldbarrer i 24 karat er en flot og værdifuld fysisk ting, som du kan glædes ved som smykke, som du kan bruge til at få lavet et design/smykke af, til en god pris, eller som en værdi du igen kan sælge når måske guldprisen stiger til endnu højere niveauer end det vi ser nu.

Hos os har du mange anvendelsesmuligheder med dine guldbarrer, og derfor har vi valgt at sælge dem, så du får favorable muligheder for at erhverve flotte guldsmykker til gode priser.

  

Investeringsguld til design smykker.

Udover smykkerne med guldbarrerne til herresmykker tilbyder vi også, især til kvinder og piger, at du kan købe guldbarrer som bruges som betaling for et nyt og interessant smykke fra Jan Jørgensen design.

Du kan ved at købe guldbarrer gøre en god handel for du betaler primært for at få lavet design og for fremstillingen og bruger guldet fra dine guldbarrer, og får så i stedet  et unikt smykke.

På billedet er vist et 14 karat hamret guldhjerte med diamant, som også sidder på den sorte stærke faldskærmsline. Hjertet fås også i sølv, eller i forgyldt sølv og kan fås uden diamant - det kan også bruges som armbånd.

                              Køb smykket her


Bemærk du forlader investeringsguld og besøger Art of Jan Jørgensens officielle webshop, hvor du kan købe smykkerne incl. de guldbarrer der skal bruges til at fremstille dit smykke til en meget attraktiv pris.  

Investeringsguld til vielsesringe.

Med guldbarrer kan I vælge at få fremstillet forlovelses- eller vielsesringe i guld, I gør derved en god handel, for I betaler kun lige den pris for guldet som I skal, hverken mere eller mindre, for det købes til den helt aktuelle guldbørspris, og udover guldet skal I så naturligvis betale for design og fremstilling, hvilket samlet set er en god og positiv handel for jer.

På billedet er vist en par blanke og hamrede 14 karat vielsesringe med brillant i dameringen. Jan Jørgensen har en stor forlovelses- og vielseskollektion med ringe i både sølv, stål og guld/hvidguld og i en kombination af guld og hvidguld. Naturligvis kan guldbarrer kun bruges når der købes ringe i guld.

                           Køb vielsesringene her


Bemærk du forlader investeringsguld og besøger Art of Jan Jørgensens officielle webshop, hvor du kan købe smykkerne incl. de guldbarrer der skal bruges til at fremstille dit smykke til en meget attraktiv pris.


 

En bred vifte af designer smykker.

Som vist på fotoet køber du guldet direkte til børsprisen og betaler så derudover kun for design og fremstilling, og på den måde har du fået et smykke til en meget favorabel pris.

På modellen er vist at guldbarrerne kan gå til fremstilling af et kors, her i en moderne fortolkning af det gammelkendte symbol, hvor der også er isat en diamant. Der er naturligvis mange andre designs end korset, men budskabet er det samme: du gør en god handel ved at bruge investeringsguld til at få lavet et smykke af.

                            Køb smykkerne her


Bemærk du forlader investeringsguld og besøger Art of Jan Jørgensens officielle webshop, hvor du kan købe smykkerne incl. de guldbarrer der skal bruges til at fremstille dit smykke til en meget attraktiv pris.

 


   
   
Copyright 2013 © InvesteringsGuld

Investeringsguld.dk -  v/ Jan Jørgensen Smykker-  Springvandstorvet 4 -  9492 Blokhus  Tlf: 96 17 02 02 -  info@janjsmykker.dk -  CVR: 10145619